Jump to content

James Bond to bat for other team?


Dee
 Share

Recommended Posts

From a Finnish newspaper, Ilta Sanomat - saying James Bond may turn his attention to the more 'handsome' sex. Apparently, craig is a gay icon after his role in Infamous, after kissing a man, and producers may turn their attention to switching Bond's affections to men!

 

T'would be an interesting development!

 

For Finnish readers:

James Bond tulee kaapista6.9.2006 06:56

 

AP / Lehtikuva Machoagentti James Bond on ehkä maailman kuuluisin naistenmies - mutta tulevaisuudessa kyltymätön sankari ei voi vastustaa myöskään komeamman sukupuolen viettelyksiä. James Bond -leffan tuottajat kaavailevat agentille homosuhdetta.

 

Brittiagenttia näyttelevä Daniel Craig herätti kohua suutelemalla miestä uudessa elokuvassaan Infamous. Leffapusun jälkeen Craigistä tuli hetkessä homoikoni.

 

- Homot piirittävät minua minne tahansa menenkin, Craig on kertonut.

 

Nyt James Bond -leffan tuottajat aikovat hyödyntää Craigin maineen miesrakkauden suurvisiirinä. He suunnittelevat Bondin ja toisen salaisen palvelun agentin Felix Leiterin välille erotiikkaa tihkuvaa suhdetta Bond 22 -elokuvaan. Sen on tarkoitus ilmestyä Craigin Bond-debyytin, Casino Royalen jälkeen.

 

- Moderni Bond on entistä herkempi. Hän pitää naisista, mutta hänellä on silmää myös mieskomeudelle, leffalähde kertoi Daily Star -lehdelle.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...